Bemanning

Med strategin engagemang, lönsamhet, tillväxt och rätt struktur kan vi bli er resurs för att nå er optimala bemanning. Vår organisation består av engagerade medarbetare med lokal närhet.

Vi arbetar för att du alltid ska ha precis den bemanning som är optimal för dig. Det kan innebära stora fluktuationer från dag till dag. Oavsett om det är en person ett par timmar eller en stor mängd personal över lång tid kan vi tillgodose dina behov.

Vi utgår från din specifika kravprofil och matchar mot vårt eget nätverk av konsulter eller attraherar via annons och sökning. Vi agerar snabbt, säkert och professionellt för att på bästa möjliga sätt hjälpa dig till en lösning, oavsett om du behöver hyra personal för att fylla en akut vakans eller komplettera befintlig kompetens.

När vi tagit kravprofilen kan du tryggt förvissa dig om att vi kommer att finna den eller de kandidater som bäst kommer att matcha era förväntningar.

Hyr först – anställ sedan

Att först hyra in din kompetens är både en smart och smidig lösning, både för dig och för våra konsulter. Du får prova på en kandidat så länge det passar dig utan krav på anställning och vår kandidat får dessutom prova på sin nya roll och er som företag.

Vi kan bemanning och hantverket med att matcha in rätt person till rätt plats. För oss är det bästa betyget vi kan få när du väljer att anställa vår konsult.

Rekrytering

Vårt samarbete börjar med en behovsanalys och en detaljerad kravprofil. Att ha förståelse för företaget och tjänsten som ska tillsättas utgör en grundförutsättning för en rekryteringsprocess med hög kvalitet.

Vår rekryteringstjänst utgår från en kompetensbaserad rekryteringsmodell som bygger på att det finns en tydlig koppling till vilka krav som ställs och till vilka personliga egenskaper som är viktiga i just den aktuella tjänsten. De personliga mötena med kandidaterna väger tungt i vår urvalsprocess.

För att säkerställa personlighet och kapacitet arbetar vi med några av marknadens bästa rekryterings- och testverktyg. Ni får tillgång till kompetenta och erfarna rekryteringskonsulter.

Ett urval av rekryterande tjänster

Orderplockare – Malmö
Truckförare – Malmö
Lageransvarig – Malmö
CNC operatör – Malmö
Servicetekniker – Malmö
Aluminiummontör – Malmö
Elmontör – Malmö
Terminalarbetare – Helsingborg
Mättekniker – Helsingborg
Montör – Helsingborg
Terminalarbetare – Stockholm
Ekonomiassistent – Malmö
Administratör – Malmö
Hr-chef – Malmö
Inköpare – Malmö